Home Popular Den som har Twitter Blue har nu möjlighet att tweeta upp till...

Den som har Twitter Blue har nu möjlighet att tweeta upp till 4000 tecken

353
0

Har du varit sugen på att signa upp dig för Twitter Blue så är det nu läge att göra precis detta. Det har en praktisk anledning som handlar om långt mer än långa videoklipp eller den blå lilla bock som kan identifiera dig som medlem. Från och med idag kan Blue-medlemmar i USA nämligen posta tweets på upp till 4 000 tecken långa. Det kommer inte att gå att schemalägga dessa men detta är bara det första steget av vad man från företaget hoppas bli många, som kommer att göra Twitter Blue attraktivt för användare.

Fortfarande nytta som gratisanvändare

Gratis Twitter-användare kan fortfarande svara på och citera dessa tweets. De har alltså inga problem med att interagera med andra användare oavsett vilken status man själv har. Det är också ett faktum att det fortfarande finns vissa utmaningar med Blue då användare inte vill klicka sig igenom en massa långa inlägg i sitt flöde. Varje tweet som är längre än de normala 280 tecken döljer dock nu det extra innehållet så att man aktivt måste klicka upp den resterande delen om man önskar. Twitter Blue kostar 8 USD per månad.

Twitter satsar mot framtiden

Det finns verkligen press på Twitter för att göra Blue mer tilltalande. Twitter hade enligt uppgift bara 180 000 Blue-prenumeranter i USA i mitten av januari och ungefär 290 000 över hela världen. Även om den förnyade prenumerationen inte har varit tillgänglig särskilt länge, kommer den att behöva vara mycket attraktiv för entusiaster om Elon Musk vill uppnå ett mål att generera hälften av Twitters intäkter från prenumerationer.

Previous articleGoogle Translate kommer snart kunna erbjuda en bättre service för ord med flera betydelser
Next articleGoogles Bard som konkurrent till ChatGPT