Home Design Genesis avtäcker nu det fantastiska X Convertible-konceptet

Genesis avtäcker nu det fantastiska X Convertible-konceptet

315
0

Genesis är en biltillverkare som är till för de som verkligen bryr sig om att ha en bra och snygg bil. Man har nu dock tagit detta koncept till nya höjder genom att lansera framtiden inom bilindustrin och det otroliga X Convertible-konceptet.

Genesis tredje X-koncept på marknaden

Det är det tredje X-konceptet från Genesis, efter X Speedium Coupe som visades i april och den ursprungliga fyrdörrars X från 2021. Projektet har varit under översyn av Genesis Chief Creative Officer Luc Donckerwolke och beskrivs av Genesis som att visa upp varumärkets “engagemang till en hållbar lyxframtid”. Förhoppningarna är alltså högt satta och man ser fram emot att se hur positivt marknaden reagerar.

Den välkända och lyxiga designen hos Genesis

Det finns flertalet igenkännbara Genesis designingredienser här. Den tvåradiga ljusgrafiken som är bekant från andra modeller och Crest Grille finns här, liksom Parabolic Line som löper längs sidan. EV-kylning sköts av öppningarna lägre ned i stötfångaren. Alla som har sett baksidan av en Genesis kommer att känna igen ljussignaturen på baksidan också.

Det som gör X speciellt är dock siluetten av colaflaskan, samt den häftiga och låga kroppen. Det finns så mycket spänning i de kraftigt hopvikta hjulhusen, men ändå riktig stil enligt kunniga bedömare på marknaden. Det är på många sätt en absolut fulländad bil som du inte vill missa om du är intresserad av det bästa som marknaden har att erbjuda.

Interiören slår alla med häpnad

I denna lyxiga cabriolet med fyra säten har mycket uppmärksamhet ägnats åt X:s interiör. Den är dekorerad i Giwa Navy,  med Dancheong Orange-sömmar. Det är samma färg som används på trim för koreanska träbyggnader. Med en storslagen omslutande instrumentbräda, återvunnen ull och ett tak av individuella glaspaneler, kommer du verkligen att bli imponerad. Oavsett så har X precis den typ av interiör som många drömmer om och denna är nu alltså verklighet för den som har pengarna att investera i en riktigt snygg och bra bil att köra med.

Genesis X Convertible är framtidens bil

Donckerwolke, projektledare för hela projektet, har sagt: “Detta är den normala utvecklingen av Genesis, att öka den atletiska och känslomässiga aspekten av vår designfilosofi genom att skapa en känslomässig trilogi: X-familjen.”

Här kommer du utan att tveka att kunna njuta av din bilkörning på allra bästa sätt och nyttja de fantastiska och spektakulära funktioner som du finner i bilen. De liknar enligt Genesis inga andra som finns på marknaden idag och är med stor sannolikhet den framtid som ses för bilar inom lyxsektorn idag.

Previous articleElon Musk ger ultimatum till anställda på Twitter – förbered er för långa arbetsdagar eller sluta
Next articleSlut på fruktaromer i e-cigaretter i Kina