Home Design Nu får Android-enheter tillgång till Twitters Blue-prenumeration

Nu får Android-enheter tillgång till Twitters Blue-prenumeration

288
0

Nu kommer goda nyheter för den som har en Android enhet. Twitter Blue går nu att nå för dig som har Android och du väljer att köpa ett abonnemang genom Google Play. För dig som överväger en Twitter Blue-prenumeration är det viktigt att ta reda på vad den ger.

Kort sagt kan man konstatera att den sätter en blå bock bredvid ditt namn på sajten, och du får dessutom tillgång till ett antal funktioner som du inte får som icke-betalande användare. Du får till exempel möjlighet att förhandsgranska en tweet och dessutom att ångra den innan den läggs upp. Till detta tillkommer tillgång till bokmärkesmappar, teman och anpassade appikoner som du kan ha nytta av.

Priser och användande i olika länder

Du kan hitta priserna för att använda denna tjänst direkt på hemsidan. Idag kan du nå den i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Japan men den kommer att rullas ut även i Europa inom kort. Kostnaden ligger per år på cirka 900 kronor men detta kan komma att justeras när lanseringen kommer närmare också i Sverige.

Du bör som kund också vara redo för att det kan komma förändringar vad gäller funktionerna som kommer att vara tillgängliga via denna tjänst. Just bockmarkeringen ses dock som en säker funktion som kommer att behållas. Det bästa du som användare kan göra är att helt enkelt hålla dig uppdaterad för att på så vis ta det bästa beslutet för dig som använder Twitter idag.

Previous articleNASA planerar att ta fram en bränslesnål flygplansdesign med Boeing
Next articleMicrosoft säger upp 10 000 medarbetare