Home Appar Dynamic Spot App – Replikerar Dynamic Island-funktionaliteten i Android smartphone

Dynamic Spot App – Replikerar Dynamic Island-funktionaliteten i Android smartphone

549
0

Imiterar den Dynamic Island som finns på marknadens senaste iPhones. Vi räknar med att många av dessa appar kommer ut inom en snar framtid, men den här fungerar tack och lov ganska bra. Den är anpassningsbar för att visa en mängd olika saker som dina meddelanden, musikspelarens kontroller, timers och ännu mindre saker som batteriprocent eller navigeringsinformation. Återigen tror vi att många av dessa kommer, och vi är glada att den första vågen har minst en app som fungerar okej.

DynamicSpot-appen replikerar Dynamic Island-funktionaliteten i Android-smarttelefoner och har nu uppnått över 1 miljon nedladdningar i Google Play-butiken.

DynamicSpot hade diskret varit på radarn ett tag men dess blomstrande har sammanfallit med lanseringen av iPhone 14-serien. Den är tillgänglig i Google Play-butiken och är kompatibel med smartphones med både vänstercentrerad och centrerad kamera. Den har också Android-musikkontroller och hänvisas till i Play Store som Dynamic Island för Android.

Minimultitasking-funktionen i DynamicSpot tillåter Android-användare att komma åt de senaste meddelandena eller ändringar av telefonstatus. Utvecklaren säger vidare att, till skillnad från Dynamic Island, är DynamicSpot anpassningsbar, eftersom du kan ändra interaktionsinställningar och finjustera ett par ytterligare funktioner. Appen är kompatibel med de flesta Android-appar och kommer att sömlöst integreras i Androids aviseringssystem.

DynamicSpot kräver Android 9 eller högre och utvecklaren säger att fler funktioner kommer att införlivas i appen i sinom tid.

Previous articleBackdrop – En ny android-app för att upptäcka platser nära dig
Next articleNy och enkel översättningsmöjlighet på Google Search med start 2023