Home Appar Backdrop – En ny android-app för att upptäcka platser nära dig

Backdrop – En ny android-app för att upptäcka platser nära dig

386
0

Upptäck platser nära dig. Ta reda på alla viktiga detaljer innan du besöker en plats. Backdrop är inte en tapetapp, som namnet kanske antyder. Istället är det en plattform för att upptäcka nya platser. Den syftar till att hjälpa dig att bli mer bekant med din omgivning. Du kan kolla in lokala platser och se recensioner gjorda av andra människor som använder appen. De flesta appar som denna fokuserar på företag och sådant. Den här siktar mer in sig på vackra saker som intressanta hus, färgglada utrymmen och mer. Det är definitivt en nisch-grej för människor som älskar att komma hemifrån, men den fungerade bra i vår testning.

Backdrop hjälper dig att hitta och dela vackra platser utan besväret med att använda flera appar – oavsett om det är ett mysigt kafé några kilometer bort eller en hisnande sjö halvvägs runt jorden.

Finn Fina platser nära dig för den perfekta bakgrunden, eller för den ultimata upplevelsen.

Några av Appens Nyckelfunktioner

Upptäck platser nära dig Vilken är den närmaste bakgrunden från mig? Hur långt borta ligger den? Hur kommer jag dit? .

Socialt flöde – Innehåll skapat speciellt för dig. Vilka coola platser gillar mina vänner? Vilken bakgrund har min favorit-influencer lagt till? Kan jag följa människor med liknande smak?.

Nyckeldetaljer -Ta reda på mer innan du ska utforska en ny plats: Är den öppen just nu? Är det husdjursvänligt? Kan mina vänner och jag sitta utomhus?

Samlingar – Kurera och dela dina favoritplatser. Kan jag sammanställa platser som jag vill besöka? Kan jag dela mina favoritplatser med andra? Vilka platser finns på mina vänners schema?

Utforska – Sök efter bakgrunder enkelt. Kan jag hitta restauranger i Istanbul? Vilka vackra platser trendar? Kan jag utforska nya städer från min säng?

Previous articleStario Launcher – Den Rätta launchern för din Android-telefon
Next articleDynamic Spot App – Replikerar Dynamic Island-funktionaliteten i Android smartphone