Home Appar Qewd Andriod App- Konsoliderar alla dina streamingtjänster i en app

Qewd Andriod App- Konsoliderar alla dina streamingtjänster i en app

362
0

Qewd samlar alla dina streamingtjänster i en app. Du loggar in på dina Hulu, Netflix, YouTube och andra konton med den här appen. Därifrån kan du söka efter titlar, lägga till program i din visningskö och på annat sätt interagera med alla streamingtjänster under en app. Den har några exekveringsproblem. Appen är lite klumpig överlag, och det finns rapporter om inloggningsproblem. Utvecklarna verkar åtminstone något aktiva. I själva verket gillar vi idén med den här appen, och vi hoppas att utvecklarna fortsätter att polera upp den.

Inget mer “byte mellan appar”. Qewd samlar innehåll från alla större streamingplattformar, TV-nätverk och sociala plattformar. Utforska trendande och kurerat innehåll samtidigt som du får rekommendationer från dina vänner.

Att hitta något att titta på är svårt. Qewd gör det enkelt, med en kraftfull sökmotor över flertalet plattformar för varje film, show och livekanal. Finn det. Kolla på det. Snabbt. Ingen mer slöseri med tid och frustrationer.

Qewd ger dig pålitliga rekommendationer när du inte är säker på vad du ska titta på. Se vad dina vänner, familj och influencers tittar på och rekommenderar – allt på ett ställe.

Next articleCenter stage – En Ny App För Byteskort